• group.anit@gmail.com
  • Tel: 065/84-49-221
  • Početna
  • Uvod
  • Dezinfekcija
    • Mikroorganizmi
    • Dezinfekcija
  • Dezinsekcija
    • Dezinsekcija
    • Dezinsekcija preparatima u vidu gela
    • Monitoring nivo infestacije insekata
  • Deratizacija
    • Deratizacija
    • Vođenje evidencije
  • O nama
    • Usluge DDD
    • Ciljevi i politika
    • Usmerenost na korisnika
    • Stranica za korisnike
  • Konsalting usluge
    • HACCP i ISO
    • Zaštita životne sredine
    • Izdavanje dozvola, odobrenja i uverenja
    • Javne nabavke
  • Kontakt

Welcome to businesso Wordpress Theme


Please enter your search content here...

HACCP i ISO

  • Home
  • HACCP i ISO
admin      -    3092 Views
29okt

HACCP i ISO

– Uvodjenje i implementacija ISO 22000 – Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane
– Uvodjenje i implementacija HACCP sistema – Analiza opasnosti i kritične kontrolne tačke

 

Uvođenje HACCP sistema podrazumeva :

-Snimanje postojećeg stanja

-Pripremne aktivnosti i formiranje HACCP tima

-Definisanje upustva za primenu HACCP principa

a) analiza rizika
b) identifikacija kritičnih kontrolnih tačaka
c) postavljanje kritičnih kontrolnih tačaka
d) uspostavljanje postupka nadzora
e) utvrđivanje korektivnih aktivnosti
f) uspostavljanje postupka verifikacije
g) uspostavljanje postupka dokumentacije i čuvanje zapisa

-Obuka

-Primena i održavanje HACCP sistema

Radi uspešne realizacije ponude uvođenja HACCP sistema potrebno je da nam pružite sve potrebne informacije koje će prestavljati poslovnu tajnu i mogu se koristiti samo pri inplementaciji  HACCP sistema.

 

GLAVNI KONSULTANT:  Ljubica Ćurčić – Diplomirani inženjer poljoprivrede za prehrambenu tehnologiju

STRUČNA USAVRŠAVANJA

  • Kurs za interne proverivače ISO 9000:2001 standarda (Jugoinspekt, 2005)
  • Seminar za uvođenje HACCP standarda u ugostiteljstvu i hotelijerstvu (Privredna komora Beograda, 2005)
  • Kurs za samostalne proverivače 22000:2005 standarda (IRCA, 2010)

KONSULTANTSKE USLUGE U OBLASTI UVOĐENJA I ODRŽAVANJA SISTEMA KONTROLE KVALITETA I PROJEKTOVANJA KUHINJA

 

Hoteli

  • Holiday Inn, Novi Sad;
  • Pašina Česma, Leskovac;
  • Bosna, Doboj;
  • Galleria, Subotica;
  • Stara Planina – Falkenstein, Stara planina;
  • UTP Ulcinjska rivijera, hoteli: Ada Bojana, Belvi, Olimpik;
  • Trebjesa, Nikšić;
  • Gorske oči, Žabljak;
  • Žabljak, Žabljak;
  • Envoy, Beograd;
  • Heritage, Beograd

 

Javne ustanove i javna preduzeća

  • Javno preduzeće Stara planina;
  • Institut za rehabilitaciju (organizacioni deo „Sokobanjska“, Beograd);
  • Institut za rehabilitaciju (organizacioni deo „Banja Selters“, Mladenovac);
  • Javna predškolska ustanova Dragan Kovačević, Nikšić;
  • Javna predškoska ustanova Zaga Ivanović, Cetinje;
  • Javna predškolska ustanova Đina Vrbica, Podgorica;
  • Javna ustanova Dom učenika i studenata Podgorica, Podgorica;
  • Javna ustanova Dom učenika i studenata Braća Vučetić, Nikšić

 

Restorani i maloprodajni objekti

  • Restoran Sač, Beograd;
  • Restoran Poko Loko, Pančevo;
  • Restoran Aleksandar, Budva;
  • Restoran Kalaba, Ulcinj;
  • Restoran Maša, Podgorica;
  • Restoran Maestral, Ulcinj;
  • Poslastičarnica Slatka tajna, Beograd;
  • Maloprodaja, pekara i restoran brze hrane Wahels, Rožaje;
  • Maloprodajni objekat Jutro, Beograd;
  • Maloprodajni objekti Megapromet, Budva (objekti 1, 2, 4, 5 i 7);
  • Maloprodajni objekti Solaris, Ulcinj

 

Ostalo

  • Kompanija Fresh, Beograd;
  • Pekara Žitoprodukt, Pljevlja;
  • Skladište Bar-cod, Podgorica;
  • Proizvodnja vegetarijanske hrane Pipers green, Podgorica

 

 

Post navigation

← Zaštita životne sredine
Ciljevi i politika →

Stranice

    • Početna
    • Uvod
    • Dezinfekcija
      • Mikroorganizmi
      • Dezinfekcija
    • Dezinsekcija
      • Dezinsekcija
      • Dezinsekcija preparatima u vidu gela
      • Monitoring nivo infestacije insekata
    • Deratizacija
      • Deratizacija
      • Vođenje evidencije
    • O nama
      • Usluge DDD
      • Ciljevi i politika
      • Usmerenost na korisnika
      • Stranica za korisnike
    • Konsalting usluge
      • HACCP i ISO
      • Zaštita životne sredine
      • Izdavanje dozvola, odobrenja i uverenja
      • Javne nabavke
    • Kontakt

ANIT GROUP doo, Pavla Vujisića 91 / 2,
11080 Zemun-Beograd
Tel: 011/406-06-86, mob: 065/84-49-221

@ 2016 Anit Consulting, Izrada sajtova, Beograd